Home
Visie
Nieuws
Geschiedenis
Contact
Producten
Etiketclips
Clipring
Steunring
Fruitclip
Merkclip
Merkvlag
Orchidee clip
Etiket steker
Stoksteun
Stokklem
CC-opzetstuk
Potten
Diverse
 

Visie

Voor de toekomst willen wij met hernieuwde energie nieuwe producten blijven ontwikkelen voor de tuinbouw, producten die op een goedkope, eenvoudige en doelmatige wijze het werk van de tuinder vergemakkelijken.

De nadruk zal hierbij liggen op producten van kunststof, want dit materiaal maakt het mogelijk om producten voor een gunstige prijs te produceren, om producten in grotere aantallen te produceren, en om ingewikkelde producten vorm te geven.

De ontwikkelingen op het gebied van bio-plastics houden wij scherp in het oog. De mogelijkheden daarmee zijn nog beperkt, en de prijs is relatief nog erg hoog. Maar ook in de bio-plastics gaan de ontwikkelingen door, en soms kan er voor een specifieke toepassing toch voor gekozen worden.

Uiteraard is de inbreng van ideeën vanuit de tuinbouw van groot belang voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Dus als u een idee heeft, of een probleem waarvoor een product ontwikkeld moet worden, dan bent u bij JOBU Plastics aan het juiste adres.

Ons doel is om hét aanspreekpunt te worden voor tuinders die op zoek zijn naar een kunststof product met een specifieke toepassing. Een grote diversiteit aan producten hebben wij reeds in de verkoop, zoals u via de product-pagina´s kunt zien. Hopelijk zullen er nog vele nieuwe volgen.

Dit is ons motto voor de toekomst: GROOT in klein.


 

JOBU Plastic BV - Kudelstaartseweg 145 - 1433 GC Kudelstaart - Tel.: +31 -297-344845 - Fax: +31 -297-327816 - E-mail: info@jobu.nl