Home
Visie
Nieuws
Geschiedenis
Contact
Producten
Etiketclips
Clipring
Steunring
Fruitclip
Merkclip
Merkvlag
Orchidee clip
Etiket steker
Stoksteun
Stokklem
CC-opzetstuk
Potten
Diverse
 

Welkom op de website van JOBU Plastics BV.

JOBU Plastics is dé specialist voor kunststof producten voor de tuinbouw.

Wij ontwikkelen nieuwe producten voor de tuinbouw, uit eigen initiatief, en brengen deze op de markt. De JOBU-knijpring is hiervan wel het meest succesvolle voorbeeld. Daarnaast ontwikkelen wij op verzoek van kwekers specifieke producten, al of niet exclusief voor de betreffende kweker. De trosbogen zijn hiervan het meest succesvolle voorbeeld. Tevens kopen wij producten in Nederland in van derden, en importeren wij diverse producten. Dit alles om een zo breed mogelijk pakket aan allerhande handige kunststof-producten aan te kunnen bieden.

Niet alle producten die wij kunnen leveren staan op deze site. Mocht u een product zoeken en niet tegenkomen, dan is er een grote kans dat wij dit product wel hebben of kennen.

Als u een product zoekt dat nog niet bestaat, dan overleggen wij graag met u over uw wensen. Wij denken graag met u mee, en hebben een grote ervaring in het bedenken van creatieve oplossingen.

Dus als u wensen heeft, laat het ons weten,
wij staan klaar voor u.
JOBU Plastics BV – Jos Buskermolen

 

JOBU Plastic BV - Kudelstaartseweg 145 - 1433 GC Kudelstaart - Tel.: +31 -297-344845 - Fax: +31 -297-327816 - E-mail: info@jobu.nl